Bliv Frivillige medhjælpere (medlem)

Hent tilmeldings blanket her

 

 

 

 

Al hjælp er guld værd

 

Det er gratis: Det er gratis at blive medlem af foreningen RMM. Du/I skal blot udfylde og indsende tilmeldingsskemaet, nederst på denne side. I høre fra os, i løbet af en uges tid efter modtagelse af skemaet. Hvis I ønsker det, kan I skrive til os og få tilmeldingsskemaet tilsendt. Skemaet udfyldes og sendes til vores mail: ribesmiddelaldermarked@gmail.com eller via Facabook-siden: ”Ribes Middelalder Marked: RMM".

 

Vil du være med? Vi har plads til max. 300 aktører og medlemmer inkl. børn under 18, så vent ikke med at tilmelde jer.

 

Vores nøgleord er: ”Autenticitet, lærerige aktiviteter og fællesskab”.

 

Vores retningslinjer for foreningen kan du læse her, under menu-punktet: "Retningslinjer", eller downloade fra vores Facebook-side.

 

Kort fortalt: RMM er en frivillig forening, som arrangerer et non-profit middelaldermarked i Ribe. Alle, også bestyrelsen, arbejder frivilligt. Vores mål er, at markedet bliver en årligt tilbagevendende begivenhed med fokus på den rene middelalder, autenticitet, håndværk og underholdende læring til publikum. Ved hjælp af tilmeldingsskemaet, fastsætter du/I selv jeres funktion som medlem og sætter kryds ud for den eller de aktiviteter I gerne vil hjælpe med. Kan I hjælpe med noget særligt, så kontakt os venligst.

 

Opgaver og ansvar: Medlemmerne af RMM skal organiseres således, at klargøring, ro og orden under markedet samt nedtagning/oprydning efter markedet kan forløbe uden problemer.

 

Der bliver udarbejdet en arbejdsplan, hvor I får jeres plads i tiden op til, under og umiddelbart efter markedet. Al hjælp er guld værd

 

 

Venlig hilsen bestyrelsen for RMM