Bliv Frivillige medhjælpere

Al hjælp er guld værd - Vi har brug for dig.

PDF Frivillig medhjælper tilmeldings blanket

DOC Frivillig medhjælper tilmeldingins blanket

Det er gratis: Det er gratis at blive medlem af foreningen RMM. Du/I skal blot udfylde og indsende tilmeldings blanketten, nederst på denne side. I høre fra os, i løbet af en uges tid efter modtagelse af blanketten. Hvis I ønsker det, kan I skrive til os og få tilmeldings blanketten tilsendt. Blanketten udfyldes og sendes til vores mail: ribesmiddelaldermarked@gmail.com eller via Facebook-siden: ”Ribes Middelalder Marked: RMM".

Vil du være med? Vi har plads til max. 300 aktører og medlemmer inkl. børn under 18, så vent ikke med at tilmelde jer.

Vores nøgleord er: ”Autenticitet, lærerige aktiviteter og fællesskab”.

Vores retningslinjer for foreningen kan du læse her, under menu-punktet: "Retningslinjer"

Kort fortalt: RMM er en frivillig forening, som arrangerer et non-profit middelaldermarked i Ribe. Vores mål er, at markedet bliver en årligt tilbagevendende begivenhed med fokus på den rene middelalder, autenticitet, håndværk og underholdende læring til publikum. Ved hjælp af tilmeldings blanketten, fastsætter du/I selv jeres funktion som medlem og sætter kryds ud for den eller de aktiviteter I gerne vil hjælpe med. Kan I hjælpe med noget særligt, så kontakt os venligst.

Opgaver og ansvar: Medlemmerne af RMM skal organiseres således, at klargøring, ro og orden under markedet samt nedtagning/oprydning efter markedet kan forløbe uden problemer.

Der bliver udarbejdet en arbejdsplan, hvor I får jeres plads i tiden op til, under og umiddelbart efter markedet. Al hjælp er guld værd

Venlig hilsen bestyrelsen for RMM