Bliv Frivillige medhjælpere

Al hjælp er guld værd - Vi har brug for dig.

Kontakt os: (+45) 40599589 - mail: ribesmiddelaldermarked@gmail.com - Facebook-siden: ”Ribes Middelalder Marked: RMM"

Det er gratis: Det er gratis at blive medlem af foreningen RMM. 

Kommer du med?

Vores nøgleord er: ”Autenticitet, lærerige aktiviteter og fællesskab”.

Vores retningslinjer for foreningen kan du læse her, under menu-punktet: "Retningslinjer"

Kort fortalt: RMM er en frivillig forening, som arrangerer et non-profit middelaldermarked i Ribe. Vores mål er, at markedet er en årligt tilbagevendende begivenhed med fokus på den rene middelalder, autenticitet, håndværk og underholdende læring til publikum. Du/I bestemmer selv jeres funktion som medlem.

 

Vi har brug for din gode hjælp til at gøre markedspladsen klar fredagen før selve markedet.

Under markedet: Lørdag og søndag, har vi brug for bebanding af vores infobod, nogle til at tælle gæster, byde folk velkommen, fortælle om markedet og hvad gæsterne kan oplever, dele program ud, holde området pænt m.m.

Søndag fra kl. 16:00 har vi hårdt brug for nogle til at vinke farvel, rydde op og gøre pænt. Der skal låses af, Stikket tages ud, der pakkes sammen og vi skal sige tak for denne gang til gæster og middelalderfolk.

 

Opgaver og ansvar: Medlemmerne af RMM skal organiseres således, at klargøring, ro og orden under markedet samt nedtagning/oprydning efter markedet kan forløbe uden problemer.

Der bliver udarbejdet en arbejdsplan, hvor I får jeres plads i tiden op til, under og umiddelbart efter markedet. Al hjælp er guld værd

Venlig hilsen bestyrelsen for RMM