Aktør? - Tilmeld dig/jer her

Tilmelding er åben fra 01 december 2019 til 01 april 2020.

 

Aktør Tilmeldingsblanketten

 

Kære aktør - Velkommen til RMM.

Det er gratis: Det er gratis at deltage på markedet. Dog er der regler, der skal følges. Du/I skal blot udfylde og indsende tilmeldings blanketten, på denne side og sende den til os. Hvis I ønsker det, kan I skrive til os og få tilmeldings blanketten tilsendt. mail: ribesmiddelaldermarked@gmail.com eller som vedhæftning via Facebook-siden: ”Ribes Middelalder Marked: RMM".

Vil du/I være med? Vi har plads til max. 300 aktører og medlemmer inkl. børn under 18, så vent ikke med at tilmelde jer.

Vores nøgleord: ” Autenticitet, lærerige aktiviteter og fællesskab”.

Datoer: lør. d. 13. & søn. d. 14. juni 2020, kl. 10 -17 og 10 - 16.

Middelalderaktører kan komme og stille lejr op tidligst fredag d. 12.06. kl. 10.  Nedpakning og afrejse sker tidligst søndag d. 14.06 kl. 16:05 og senest søndag d. 14.06 kl. 21:00.

Læs venligst retningslinjerne: Vores retningslinjer for foreningen kan du/I læse under menupunktet: "Retningslinjer".

Kort fortalt: RMM er en frivillig forening, som arrangerer et non-profit middelaldermarked i Ribe. Vores mål er, at markedet bliver en årligt tilbagevendende begivenhed med fokus på Ribes middelalder, autenticitet, håndværk og underholdende læring til publikum.

Salg: Aktørerne kan skabe indkomst via lærerige aktiviteter, ”hat” og salg af autentisk udseende middelaldervarer, middelalderalkohol med prop og andre forseglede fødevarer som f.eks. sennep og syltetøj. OBS: Salg af mad og drikke til udskænkning, kræver særskilt aftale med RMM. I kan kontakte Ribe Festudlejning, der udlejer trådløse dankort automater. I kan også overveje at bruge mobilepay.

Salg af alkohol og dessert til udskænkning: RMM skal godkende salget og I indbetaler en støtte-donation på 500 kr. til RMMs konto for privilegiet. Ved salg af dessert donerer I 250 kr. til RMM kontoen. Salg af mjød i lukket flaske og honning med lå m.m. - forseglede varer - kræver ingen donation. Foreningen har konto i Sydbank. Kontakt os på telefon eller mail.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Mange hilsner bestyrelsen for RMM