Velkommen

Det er GRATIS for alle besøgende!

Det sker på Odins Plads 1, 6760 Ribe.

2. weekend i juni 2020.

Lørdag d. 13.06 kl. 10 - 17 & søndag d. 14.06, kl. 10 - 16.

En drøm: At skabe et årligt middelaldermarked i Ribe er en drøm, der er ved at gå i opfyldelse. Vi er en bestyrelse, der består af ildsjæle. Vi håber, vores initiativ til stadighed vil møde opbakning. Tak til jer, der allerede har vist os jeres støtte og engagement. "Hvor godtfolk er - kommer godtfolk til".

Foreningen RMM´s koncept:

Ribes Middelalder Marked: RMM er baseret på non-profit. Det er et gratis kulturtilbud til borgerne i Ribe og til publikum fra nær og fjern - Alle arbejder frivilligt. Det er gratis at være medlem og at deltage som aktør. Vores mission er at formidle middelalderen med fokus på Ribe.

"Autenticitet, lærerige aktiviteter og fællesskab".

kors

Logo:

Dagmarkorset er vores logo. RMM er vores forening og forkortelsen af Ribes Middelalder Marked. Ribe er vores by. Nederst ses en delvis gengivelse af dronning Dagmars statue fra Ribe Slotsbanke.

Gratis adgang og deltagelse:

Det er gratis at komme som gæst på markedet. Det er gratis at deltage både som medlem og aktør.

 

Vi fokuserer på middelalder. Håndværk og handel. Vi ønsker at formidle den rene middelalder via det gode håndværk og en åben og ærlig dialog om tidsperioden. På længere sigt er det vores mål at formidle middelalderen, med særlig fokus på Ribes historie.

Kontakt: Tlf. 40599589. Facebook-siden: Ribes Middelalder Marked: RMM, husk at trykke på "Like". Vores mail: ribesmiddelaldermarked@gmail.com